Samen doen we
een beroep op
talent voor techniek.
Techniektalenten is een intensieve samenwerking tussen Markland College Oudenbosch, Da Vinci College en Norbertus Gertrudis Mavo in Roosendaal, Munnikenheide College in Etten-Leur en Rucphen, Curio en het bedrijfsleven in de regio West-Brabant Midden.
Onze doelstelling
Wij richten ons op het realiseren van duurzaam, dekkend en kwalitatief sterk techniekonderwijs binnen het vmbo dat aansluit op zowel het primair onderwijs als het middelbaar beroepsonderwijs en de technische arbeidsmarkt in de regio, voor nu en in de toekomst.
Talent in onze regio
Wij willen meer talenten ontwikkelen en opleiden voor de technische sectoren die voor onze regio zo belangrijk zijn, zoals Transport en Logistiek, Bouw, Procestechniek, Installatie- en Elektrotechniek. Daarnaast spelen we met ons techniekonderwijs in op de regionaal belangrijke thema’s Smart Farming en Biobased Economy.
Sterk Techniek-onderwijs is actief in jouw regio!
De vmbo scholen in Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal en Rucphen bundelen de krachten om samen met het mbo van Curio en de basisscholen in de regio sterk techniekonderwijs neer te zetten. Van dagelijks onderwijs, gastlessen bedrijfsbezoeken tot evenementen waarin we de wereld van techniek dichter bij jou brengen. Zodat jij kunt ontdekken wat je leuk vindt en bedrijven kunnen laten zien hoe jouw beroep er straks uit gaat zien!
meer over ons
Blijf op de hoogte
Wil je meedoen? Meld je aan!
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Techniektalenten? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier! We houden je op de hoogte!
Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om. Wil je weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen. We houden je vanaf nu op de hoogte!
Er is iets fout gegaan. Probeer het (later) opnieuw.
Meer informatie
Heb je vragen over het programma Sterk Techniekonderwijs? Of ben je op zoek naar specifieke informatie die je op de website niet kunt vinden? Neem dan per e-mail, telefonisch of via het formulier contact met ons op.
Contactgegevens
Techniektalenten
Trivium 60
4873 LP Etten-Leur
076 501 61 52
info@techniektalenten.nl
Contactpersonen
Charlotte Groenhout
Account manager
info@techniektalenten.nl

Patrick ‘t Hart

Programma manager
patrick@techniektalenten.nl
created by Bigbooom