Smart Logistics
Smart Logistics voorziet in iedere stap van het productieproces, geautomatiseerde en duurzamere oplossingen voor opslag en vervoer van producten.
Smart Logistics

Smart Logistics is één van de thema’s van Sterk Techniekonderwijs in de regio West-Brabant Midden. De leerlingen worden structureel geschoold op het gebied van innovatietechnologie. Dan gaat het om kennis en bewustwording van technologische toepassingen op het snijvlak met andere sectoren.

Smart Logistics voorziet in iedere stap van het productieproces, geautomatiseerde en duurzamere oplossingen voor opslag en vervoer van producten. Geautomatiseerd en duurzamer, omdat het rekening houdt met onze leefomgeving en het milieu.

We geven dit voor de leerlingen vorm door onder andere een aanbod aan innovatieve keuzevakken, zoals onder andere Slimme technologie, Milieu, hergebruik en duurzaamheid, 3D-vormgeving en – realisatie. Ook wordt de overgang naar het mbo versoepeld en verstevigd. Er zijn gezamenlijke projecten waarin vmbo-leerlingenop het mbo werken aan reële, multidisciplinaire en toekomstgerichte projecten.

Download documenten
Meer informatie
Heb je vragen over het programma Sterk Techniekonderwijs? Of ben je op zoek naar specifieke informatie die je op de website niet kunt vinden? Neem dan per e-mail, telefonisch of via het formulier contact met ons op.
Contactgegevens
Techniektalenten
Bolwerk-Zuid 168
4611 DX Bergen op Zoom
techniektalentenbw@sgboz.nl
Contactpersonen
Charlotte Groenhout
Programma manager
c.groenhout@curio.nl

Merel Janse
Marketing en communicatie
m.janse@curio.nl
Meer informatie
Contactgegevens
Contactpersonen
created by Bigbooom