Energietransitie en Duurzaamheid
Bij Energietransitie & Duurzaamheid gaat het met name over ons klimaat, energie, de circulaire economie en toekomstbestendige mobiliteitssystemen.

Energietransitie & Duurzaamheid is één van de thema’s van Sterk Techniekonderwijs in de regio West-Brabant Midden. De leerlingen worden structureel geschoold op het gebied van innovatietechnologie. Dan gaat het om kennis en bewustwording van technologische toepassingen op het snijvlak met andere sectoren.

Bij Energietransitie & Duurzaamheid gaat het met name over ons klimaat, energie, de circulaire economie en toekomstbestendige mobiliteitssystemen. Zoals bijvoorbeeld een volledigCO2-vrij elektriciteitssysteem en klimaat neutrale grondstoffen in de industrie.  

 

We geven dit voor de leerlingen vorm door onder andere een aanbod aan innovatieve keuzevakken, zoals onder andere Slimme technologie, Robotica, Milieu en Ontwerp duurzame comfortwoning. Ook wordt de overgang naar het mbo versoepeld en verstevigd. Er zijn gezamenlijke projecten waarin vmbo-leerlingen op het mbo werken aan reële, multidisciplinaire en toekomstgerichte projecten.

Download documenten
Meer informatie
Heb je vragen over het programma Sterk Techniekonderwijs? Of ben je op zoek naar specifieke informatie die je op de website niet kunt vinden? Neem dan per e-mail, telefonisch of via het formulier contact met ons op.
Contactgegevens
Techniektalenten
Bolwerk-Zuid 168
4611 DX Bergen op Zoom
techniektalentenbw@sgboz.nl
Contactpersonen
Charlotte Groenhout
Programma manager
c.groenhout@curio.nl

Merel Janse
Marketing en communicatie
m.janse@curio.nl
Meer informatie
Contactgegevens
Contactpersonen
created by Bigbooom