Agenda:
Webinar Kick-Off Collegetour Techniektalenten
2
min. lezen
2
Op donderdag 19 november vond voor alle aangesloten partijen en geïnteresseerden de Kick-Off plaats. Het was in de vorm van een Webinar waar meer dan honderd deelnemers naar hebben gekeken. Onder de naam Kick-Off Collegetour Techniektalenten werden de gasten uitgedaagd om te praten, te leren en geïnspireerd te raken door techniek in deze tijd en in de toekomst.

In een heuse tv-setting werd de middag geopend doordagvoorzitter Suzan Vink. Zij ging het gesprek aan met penvoerder van het regioprogramma Barbara Baelemans. Visionair Cécile Cremer nam de kijkers mee naar de technische toekomst waarna iedereen zich kon verspreiden over tweeworkshopsessies naar keuze. Met uiteenlopende thema’s als ‘Het puberbrein’, ‘Domotica in de zorg’, ‘Hybride docentschap’ en meer, was er genoeginteressants om voor de deelnemers uit te kiezen.

De middag eindigde met een ‘Techtalkshow’ waarbij doormiddel van stellingen de gasten aan tafel de discussie aangingen en ook de deelnemers thuis hun ervaringen konden delen. De geslaagde middag levert Techniektalenten hopelijk weer een hoop nieuwe samenwerkingspartners op. Voor het komende jaar staat er in ieder geval al genoeg op de planning.

Meer informatie
Heb je vragen over het programma Sterk Techniekonderwijs? Of ben je op zoek naar specifieke informatie die je op de website niet kunt vinden? Neem dan per e-mail, telefonisch of via het formulier contact met ons op.
Contactgegevens
Techniektalenten
Trivium 60
4873 LP Etten-Leur
076 501 61 52
info@techniektalenten.nl
Contactpersonen
Charlotte Groenhout
Account manager
info@techniektalenten.nl

Patrick ‘t Hart

Programma manager
patrick@techniektalenten.nl
created by Bigbooom