Webinar Duurzaamheid en Energietransitie
1
min. lezen
Tijdens de webinar van STO Live gaat presentatrice Wilma Bredewold samen met STO-regio Rijk van Nijmegen en Techniekpact West-Friesland dieper in op Duurzaamheid en Energietransitie.

West-Brabant Midden

In de webinar van STO Live vertellen Sofie Eisenburg, programmaleider STO regio Rijk van Nijmegen, Wouter van der Werff, docent op ’t Rijks Nijmegen, Michael Groot Nuelend, werkzaam bij IW en verantwoordelijk voor keuzevak duurzaamheid en energie, Gerben Bakker, programmamanager Techniekpact West-Friesland en Wout de Ruiter, instructeur op het Vonk College Hoorn over hoe duurzaamheid en de energietransitie steeds belangrijker worden in onze samenleving en komen dan ook veel voor in de plannen van de STO-regio’s. Hoe kiezen regio’s onderwerpen rond het thema duurzaamheid die bij de actuele ontwikkelingen én bij het vmbo passen? In welke activiteiten komt dit terug en hoe ervaren de leerlingen dit?

Over deze vragen en nog veel meer gaat presentatrice Wilma Bredewold in gesprek met de STO-regio’s Sterk Techniek Nijmegen en Techniekpact West-Friesland. Tijdens de uitzending wordt gesproken over de manier waarop duurzaamheid aan de orde komt en de oriëntatieroute in Nijmegen, in de keuzevakken ‘Duurzame energie’ en ‘Elektrische voertuigen’ en hoe er wordt toegewerkt naar een doorlopende leerlijn.

Kijk hieronder de uitzending terug.

Meer informatie
Contactgegevens
Contactpersonen
created by Bigbooom