We gaan weer naar de Efteling! We bekijken de techniek achter de attracties
4
min. lezen
24 maart gaan we weer met 20 leerlingen van verschillende scholen die aangesloten zijn bij Sterk Techniekonderwijs naar de wereld vol wonderen in Kaatsheuvel.

Brabantse Wal

Wil jij de techniek achter de Efteling attracties ontdekken?

Dan is dit nu je kans!

Op 24 maart 2023 gaan we weer naar de wereld vol wonderen in Kaatsheuvel. Met 20 leerlingen van verschillende scholen ontdekken we de techniek achter de attracties.

Wat je allemaal gaat zien? Dat is een Efteling geheim en dat mogen we helaas op deze manier niet met jullie delen. Zo uniek is deze kans!

Om toch een indruk te krijgen, kun je onderstaand filmpje over het oude spookslot bekijken. Deze attractie is inmiddels verdwenen, dus daar mag wél alles over gedeeld worden. Veel kijkplezier!

Hoe kun je meedoen?
Schrijf een motivatie waarom jij het techniektalent bent dat met ons mee mag naar de Efteling. Hoe je dat doet, is aan jou. Je kan denken aan een poster, werkstuk, vlog, ingesproken presentatie of filmpje. Wij willen ook graag weten waarom jij mee wilt en wat jij daar wilt leren.  

Jouw motivatie wordt beoordeeld op creativiteit, motivatie en leergierigheid. LET OP: heb je al een motivatie ingestuurd, maar ben je nog niet mee geweest? Dan kun je je motivatie nog verbeteren en maak je nu wéér kans om mee te gaan!

Verstuur je motivatie vóór 17 februari naar: techniektalentenbw@sgboz.nl
(als je een werkstuk of poster hebt, zorg dan dat je het wel digitaal kan versturen middels foto’s of een video bijvoorbeeld).

In de week na de voorjaarsvakantie krijg je te horen of je mee mag. Als je geselecteerd bent, krijg je meer informatie over de dag. We vertellen het programma en geven je informatie hoe je je voor deze dag kunt voorbereiden.

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom