Verbindersbijeenkomst Munnikenheide College
2
min. lezen
Op maandag 10 juni vond de Verbinders van Munnikenheide College plaats op de locatie Bosheidestraat in Rucphen.

West-Brabant Midden

Na het enthousiaste welkomstwoord en presentatie van Giel Grootfaam zijn de genodigden in vier groepen uiteengegaan om een korte rondleiding te krijgen op de praktijkpleinen Zorg en Welzijn, Natuur en Techniek, Bouw Wonen en Interieur en Dienstverlening en Producten.

Bij deze bijeenkomsten waren ook leerlingen aanwezig die het keuzevak volgen of gevolgd hebben. Zij hebben de vragen beantwoordt van de genodigde bedrijven.

Na elke rondleiding werd gevraagd aan de genodigden een evaluatie in te vullen met vragen of zij iets voor het betreffende praktijkvak kunnen betekenen of waarin we elkaar kunnen versterken. Hier zijn mooie opbrengsten gekomen!

Verbinder van Techniektalenten

Een aantal bedrijven zijn al Verbinder van Techniektalenten geworden. Wanneer je Verbinder van Tongerlo of de gehele regio (Roosendaal – Halderberge– Moerdijk – Rucphen – Etten-Leur) bent kunnen we onder andere gezamenlijk investeren in leerlingen om hen een goed beeld te geven van de toekomstige arbeidsmarkt.

Wilt u ook Verbinder van techniektalenten worden? Voor €150,- per jaar bent u al lid van de gehele regio of een specifieke vo-school, voor meer infomail: info@techniektalenten.nl

Wat krijg je hiervoor terug:

  • Er ontstaan korte lijnen met betrokken partners (overheid, onderwijs po-vo-mbo en bedrijfsleven);
  • Werken we structureel samen in de keten;
  • Krijg je inspraak wat leidt tot innovatief onderwijs en lever je een enorme bijdrage aan het investeren in jongeren;
  • Samen optrekken om de wereld een stukje mooier te maken en maatschappelijke vraagstukken te bespreken.

 

 

 

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom