Verbinders van 't Markland bijeenkomst
1
min. lezen
Op maandag 4 maart vond De Verbinders van ’t Markland plaats. Tijdens deze bijeenkomst maakt het bedrijfsleven, onderwijs en overheid op informele manier kennis met ’t Markland en de beoogde samenwerking vanuit het plan De Verbinders van Techniektalenten.

West-Brabant Midden

Nadat de bezoekers bij de ingang van ’t Markland werden ontvangen werd de middag afgetrapt met een presentatie van procesbegeleider Huibert de Jonge. Hij vertelde enthousiast over De Verbinders van Techniektalenten, hierin kwam naar voren hoe belangrijk de samenwerking tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven in de eigen gemeente en regio is.

Na de enthousiaste opening van Huibert de Jonge werd de middag vervolgd in lokalen waar kleine groepen over techniek & technologie met elkaar in gesprek gingen en werden er nieuwe contacten gelegd. Wat kunnen de bedrijven voor elkaar en het onderwijs betekenen. Ook werden er afspraken gemaakt, welke genoteerd werden op de actiekaarten. Deze acties gaat bedrijfsverbinder van ’t Markland Inge Schillemans opvolgen.

Tijdens deze bijeenkomst konden bedrijven ook Verbinder van worden. Wanneer je Verbinder van ’t Markland of de gehele regio bent kunnen we gezamenlijk investeren in jongeren om hen een goed beeld te geven van de toekomstige arbeidsmarkt. Een aantal bedrijven zijn tijdens deze bijeenkomst Verbinder van geworden;

  • Van de Kar Elektrotechniek BV
  • Bouwmeester Metaal BV
  • Stichting Duurzaam Stoer
  • Techno Brabant BV
  • Smurfit Kappa Elcorr
  • Havenbedrijf Moerdijk N.V.

Wilt u ook Verbinder vanTechniektalenten worden? Voor €150,- per jaar bent u al lid van onze geheleregio of een specifieke vo-school, voor meer info mail: info@techniektalenten.nl

Wat krijg je hiervoor terug:

  • Er ontstaan korte lijnen met betrokken partners (overheid, onderwijs po-vo-mbo en bedrijfsleven);
  • Werken we structureel samen in de keten;
  • Krijg je inspraak wat leidt tot innovatief onderwijs en lever je een enorme bijdragen aan het investeren in jongeren.

Wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst, en bedanken de betrokkenen uit het bedrijfsleven en onderwijs professionals voor jullie aanwezigheid!

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom