Uitreiken label brons!
2
min. lezen
Op dinsdag 27 februari heeft basisschool de Hofstee in Etten-Leur een label brons van het PO-pakket van Techniektalenten in ontvangst mogen nemen. Marco van Bers, directeur van de school, en Edwin Kraan, W&T Coördinator, gaan op zoek naar een mooie plek binnen de school voor dit label.

West-Brabant Midden

De Hofstee is sinds kort bezig met het beter wegzetten van techniekonderwijs binnen de school. Zij hebben al deelgenomen aan verschillende activiteiten als de Maakboxen en de Techniek Carrousel, waarbij zij een bezoek gebracht aan het techniekplein op het Munnikenheide College te Etten-Leur. Dit met de insteek om zoveel mogelijk leerlingen van de school kennis te laten maken met techniek.

Marco vertelt: "Door het PO-pakket begint Wetenschap en Technologie echt nog meer te leven op school. Leerlingen komen trots laten zien wat zij hebben gemaakt met hun lessen met de Maakbox. Ze ontdekken hun talent en zijn terecht heel trots."

Edwin vult aan: "We zijn nu ook bezig met het stevig wegzetten van een doorlopende leerlijn techniek op school. Met de contacten die we hebben opgedaan via Techniektalenten, denk ik daar nu ook samen met andere W&T Coördinatoren over."

Het labelen van het PO-pakket is een initiatief vanuit Techniektalenten. Met dit pakket speciaal voor basisscholen maken we de wereld van wetenschap & technologie behapbaar en laten we leerkrachten en leerlingen zien hoe tof het is om er mee te werken.

Zie hieronder de website van Techlab de Hofstee!

https://sites.google.com/view/techlabhofstee/homepage

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom