Train de trainer voor de First LEGO League: Coach talk
2
min. lezen
Hoe begeleid je jouw leerlingen voor de First LEGO League? Vorige maand hebben we docenten meegenomen in uitleg over het programmeren. Nu trainen we de docenten over hoe je jouw leerling kan coachen.

Brabantse Wal

De landelijke finales van First Lego League moeten nog komen. Maar wij bereiden onze docenten alvast voor, voor de start van het nieuwe seizoen FLL. Vorige maand hebben we de training Robotprogrammeren gegeven en vandaag het vervolg daarop: de Coach Talk. 

Met elkaar hebben we ervaringen gedeeld, geïnventariseerd wat nodig is om goed te kunnen starten en hoe en wanneer kan er aangemeld worden. We delen met elkaar onze planningen en krijgen ondersteuning van Sabic in de vorm van coaches. 

We sluiten af met de afspraak dat er vanuit STO een checklist komt als hulpmiddel voor de scholen die nu voor de eerste keer gaan starten. 

Naast de checklist komen we vlak voor de zomervakantie weer bij elkaar om de laatste puntjes op de i te zetten. Zo zijn alle docenten teams zeker klaar om te starten in september. 

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom