Techniektalenten van ’t Ravelijn fanatiek aan de slag met Game On
2
min. lezen
Tijdens deze speciale hybride variant van Game On hebben de leerlingen van ’t Ravelijn zich van hun beste kant laten zien. Normaal gesproken vindt de Game On plaats op locatie, maar nu de leerlingen op ’t Ravelijn aan de slag zijn gegaan bleek het ook nu weer een succes te zijn.

Brabantse Wal

Naast de interessante TechCheck en het ontdekken van de ‘7 werelden van Techniek’, werd er ook genoeg zelf geknutseld en gebouwd. Met alle opdrachten konden punten verdiend worden, die later op de computer gebruikt konden worden in een heuse festivalgame. Hier bouwden de leerlingen een zo compleet mogelijk festival.

Een lampje in een knijper, een zelf rijdende ballonwagen en een spinnend stroomdraadje op een batterij en magneten. Zomaar een paar van de opdrachten waar de leerlingen mee aan de slag gingen. Allerlei unieke en leerzame opdrachten.

Het programma duurde een dagdeel en met de festivalgame konden zelfs prijzen gewonnen worden. De leerlingen hebben, ondanks de aangepaste versie van Game On, genoten van een actief dagdeel vol techniek. Uiteindelijk bleek klas 1MA van 't Ravelijn zelfs de winnaar van Game On 2021!

Al enkele jaren neemt ’t Ravelijn deel aan de Game On. Nu er een start gemaakt is met Techniektalenten wordt getracht het evenement toe te voegen aan dit programma, zodat vanaf volgend jaar meerdere scholen van de Brabantse Wal deelnemen aan Game On.  

Meer informatie
Contactgegevens
Contactpersonen
created by Bigbooom