Techniektalenten van regio West-Brabant Midden fanatiek aan de slag met Game On
2
min. lezen
Tijdens deze speciale hybride variant van Game On hebben de leerlingen de verschillende scholen van de regio Wes-Brabant Midden zich van hun beste kant laten zien. Normaal gesproken vindt de Game On plaats op locatie, maar nu de leerlingen op school aan de slag zijn gegaan bleek het ook nu weer een succes te zijn.

West-Brabant Midden

Naast de interessante TechCheck en het ontdekken van de ‘7 werelden van Techniek’, werd er ook genoeg zelf geknutseld en gebouwd. Met alle opdrachten konden punten verdiend worden, die later op de computer gebruikt konden worden in een heuse festivalgame. Hier bouwden de leerlingen een zo compleet mogelijk festival.

Een lampje in een knijper, een zelf rijdende ballonwagen en een spinnend stroomdraadje op een batterij en magneten. Zomaar een paar van de opdrachten waar de leerlingen mee aan de slag gingen.

Allerlei unieke en leerzame opdrachten. Het programma duurde een dagdeel en met de festivalgame konden zelfs prijzen gewonnen worden. De leerlingen hebben, ondanks de aangepaste versie van Game On, genoten van een actief dagdeel vol techniek.

Game On is onderdeel van het programma van Techniektalenten. Alle scholen hebben deelgenomen en op die manier leerlingen kennis laten maken met techniek. Ook volgend jaar zal de regio West-Brabant Midden, bij de Game On, van de partij zijn.

Meer informatie
Contactgegevens
Contactpersonen
created by Bigbooom