Presentatie over Techniektalenten tijdens decanenkring
1
min. lezen
Op donderdag 23 september vond op het ZuidWestHoek College in Ossendrecht de decanenkring plaats. Tijdens deze bijeenkomsten, die zo’n vier keer per jaar plaatsvinden, praten decanen vanuit verschillende scholen en organisaties uit de regio met elkaar en nodigen sprekers uit voor bijscholing. Voor deze bijeenkomst is Guido van der Veen gevraagd om een presentatie te geven over Techniektalenten.

Brabantse Wal

Guido is decaan op het ZuidWestHoek College en hield na een gezamenlijke lunch een inspirerend verhaal over de inhoud van het Techniektalentenprogramma. Onder de luisteraars zaten verschillende decanen die aangesloten zijn bij de andere regio van Techniektalenten, West-Brabant Midden. Voor hen was het ook erg interessant om te weten te komen hoe Brabantse Wal te werk gaat.

Tijdens de presentatie werden boeiende vragen gesteld en ontstond er op die manier een gesprek over de verschillende doelstellingen en manier van werken. Er was interesse in wat de leerlingen specifiek gaan doen op de Brabantse Wal en hoe de visie bepaald wordt. Er werd verteld over de pilots die vorig jaar gedraaid zijn en wat de bevindingen hierin zijn geweest. De presentatie heeft er voor gezorgd dat de decanen op de hoogte zijn van Techniektalenten Brabantse Wal en enthousiast zijn gemaakt over wat er al gedaan is en wat er nog gaat volgen.

Meer informatie
Contactgegevens
Contactpersonen
created by Bigbooom