Over een maand is de lancering van de eerste aflevering van het W&T Journaal!
1
min. lezen
Bouw jij mee aan de toekomst van het techniekonderwijs in regio West-Brabant Midden? Kom dan op vrijdagmiddag 23 februari naar de lancering van het W&T Journaal in De Nobelaer!

West-Brabant Midden

Bouw jij mee aan de toekomst van het techniekonderwijs in regio West-Brabant Midden? Kom dan op vrijdagmiddag 23 februari naar de lancering van het W&T Journaal in De Nobelaer! 🎥⭐

In het W&T Journaal gaan basisschoolleerlingen uit de regio samen met presentator Kevin op zoek naar het antwoord op hun prangende vragen die te maken hebben met Wetenschap en Technologie. Hiervoor bezoeken ze bedrijven als AM&TS, Bravis, 21Groep, Saver en Waterschap Brabantse Delta.

Over precies een maand: 23 februari wordt de eerste aflevering tijdens een feestelijke lancering getoond en daar kan jij bij zijn! Aansluitend op de lancering horen we graag van jou hoe we de samenwerking tussen het onderwijs, het bedrijfsleven en de gemeenten de komende tijd verder kunnen ontwikkelen, zodat we de technische arbeidsmarkt nu en in de toekomst kunnen versterken. Hoe kijk je tegen de visie en ambitie van Sterk Techniekonderwijs aan voor onze regio en wat wil je ons als input meegeven voor de vorming van ons plan voor de jaren 2025-2029?

Jouw input is van grote waarde! Meld je aan via: https://forms.office.com/e/fV5wQGkupM .

‍

Bekijk hieronder de teaser!
Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom