Op bezoek bij AM&TS!
2
min. lezen
Op woensdagochtend 15 november zijn er 24 enthousiaste 3e jaars leerlingen van het Munnikenheide College, het DaVinci, ’t Markland en het Gertrudis op bedrijfsbezoek geweest bij de Aircraft Maintenance & Training School geweest in Hoogerheide.

West-Brabant Midden

Deze ochtend waren er 2 activiteiten gepland voor de leerlingen. Allereerst een rondleiding door de hangaar. Hier werd er van alles verteld en uitgelegd over de luchtvaart en de techniek die erbij komt kijken. Aansluitend was er een interactieve quiz door de hangaar. De leerlingen mochten hierbij onder andere in de cockpit van een F16 kijken, een helikopter van dichtbij bewonderen en door de cabine van een fokker 100 lopen.

Het tweede deel van de ochtend bestond uit een creatieve opdracht. In verschillende groepjes gingen de leerlingen een eigen vliegtuig bedenken, ontwerpen en daarna bouwen. Creativiteit werd hierbij gecombineerd met (technisch) inzicht en een goede samenwerking. Een zeer geslaagde excursie, waarbij de leerlingen meer inzicht hebben gekregen in een eventuele vervolgopleiding in de vliegtuigtechniek.

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom