Meer dan 100 meiden doen mee met Girls' Day
2
min. lezen
Ze werden ondergedompeld in verschillende workshops, variërend van houtbewerking tot metaaltechniek, en van logistiek tot theatertechniek.

Brabantse Wal

Wat een fantastische Girlsday was het dit jaar! Meer dan 100 meisjes uit zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs hebben deelgenomen aan deze inspirerende dag vol techniek en innovatie. Van vroeg in de morgen tot laat in de middag werden de meiden ondergedompeld in verschillende workshops, variërend van houtbewerking tot metaaltechniek, en van logistiek tot theatertechniek.

Het was geweldig om te zien hoe ze zich enthousiast stortten op alle activiteiten en hun horizon verbreedden door kennis te maken met verschillende technische disciplines. Een speciale dank gaat uit naar onze partnerbedrijven, die hun deuren hebben geopend en deze meisjes een onvergetelijke en leerzame dag hebben bezorgd. Hun betrokkenheid en inzet hebben ervoor gezorgd dat onze meiden vol technische kennis en inspiratie terugkwamen.

Girls' day 2024 was een groot succes en we kijken ernaar uit om volgend jaar weer net zo'n geweldige dag te organiseren!

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom