Maak 24 maart kennis met Sterk Techniekonderwijs regio Brabantse Wal
2
min. lezen
Met veel enthousiasme en ambitie zijn we van start gegaan met het programma Sterk Techniekonderwijs (STO) op onze Brabantse Wal, onder de naam Techniektalenten.

Brabantse Wal

Met veel enthousiasme en ambitie zijn we van start gegaan met het programma Sterk Techniekonderwijs (STO) op onze Brabantse Wal, onder de naam Techniektalenten. De aangesloten vo, po en mbo scholen en partners hebbende gezamenlijke ambitie door intensieve samenwerking een transitie te maken naar een duurzaam, dekkend en kwalitatief hoogstaand technisch en technologisch onderwijsaanbod.

Dit aanbod is afgestemd op de 3 topsectoren en het economisch profiel van de regio. Wil jij weten hoe wij dat gaan doen? We nemen je graag mee in het grote plaatje én vertellen je hoe jij hieraan bij kunt dragen.

Wanneer? Op 24 maart organiseert Techniektalenten regio Brabantse Wal een online informatiebijeenkomst en om 20:00 uur gaan we van start.

Wie? Betrokken scholen, bedrijven, gemeenten, docenten en andere geïnteresseerden. Iedereen is welkom om te zien hoe de regio zich nog meer gaat inzetten voor een hoogstaand technisch en technologisch onderwijsaanbod voor alle kinderen in onze regio.

Nieuwsgierig geworden naar wat Techniektalenten is, wie er deelnemen en wat er allemaal op het programma staat? Maak dan op 24 maartkennis met onze projectleiders. Wees welkom en meld je aan via onderstaande link.

Datum en tijd: woensdag 24 maart van 20:00 uur tot 21:00uur

Locatie: online

Aanmelden: via deze link

Meer informatie
Contactgegevens
Contactpersonen
created by Bigbooom