๐‹๐ž๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง ๐จ๐ฆ ๐ฉ๐จ๐๐ข๐ฎ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ๐ž๐ง ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง๐ฌ ๐๐ž ๐…๐ข๐ซ๐ฌ๐ญ ๐‹๐„๐†๐Ž ๐‹๐ž๐š๐ ๐ฎ๐ž ๐ซ๐ž๐ ๐ข๐จ-๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ž
4
min. lezen
13 scholenteams in de regio Brabantse Wal strijden met en tegen elkaar tijdens de regio-finale in Ossendrecht. 13 scholenteams in de regio Brabantse Wal strijden met en tegen elkaar tijdens de regio-finale in Ossendrecht.

Brabantse Wal

๐‹๐ž๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง ๐จ๐ฆ ๐ฉ๐จ๐๐ข๐ฎ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ๐ž๐ง ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง๐ฌ ๐๐ž ๐…๐ข๐ซ๐ฌ๐ญ ๐‹๐„๐†๐Ž ๐‹๐ž๐š๐ ๐ฎ๐ž ๐ซ๐ž๐ ๐ข๐จ-๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ž. 13 scholenteams in de regio Brabantse Wal strijden met en tegen elkaar tijdens de regio-finale in Ossendrecht.

๐ŸŽจ Dit jaar werken we onder het thema Masterpiece. Deelnemers gebruiken hun fantasie om de kunstwereld op een andere manier te bekijken. De teams bedenken nieuwe manieren om kunst te creรซren en te verspreiden over de hele wereld.

๐ŸŽญ Dit jaar organiseren we voor de tweede keer een finale in de regio Brabantse Wal. Basis-, en middelbare scholen werken weken en soms maanden aan de voorbereiding. Leerlingen leren samenwerken, onderzoeken, innoveren, presenteren, robots bouwen en programmeren. Technologie en kunst komen samen.

๐Ÿฆพ โ€œMijn dochter presenteert met 3D-geprinte modellen, over duurzame oplossingen voor het verspreiden van kunst. Ik wist niet dat zij op deze jonge leeftijd al zoveel zou kunnen weten over deze, best wel technische, ontwikkelingen. We hebben aandachtig geluisterd, want sommige dingen waren zelfs voor ons nieuw!โ€

๐Ÿค Organisatoren Ingrid, Peter, Luc, Frank, Rene en Marcel zijn ontzettend trots om deze finale in de regio neer te zetten. โ€œDe scholenteams strijden nu met en tegen elkaar. Maar ze leren ook enorm veel van elkaar. Teams bezoeken elkaars scholen om te trainen, materialen worden onderling uitgewisseld en docenten begeleiden elkaar.โ€

โ€

Hier doen we het voor!

โ€

De winnende teams strijden op 3 februari bij Avans in Breda tegen teams uit West-Brabant. Alle andere teams dagen we uit om volgend jaar weer mee te doen tijdens onze 2024-finale in Steenbergen!

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom