Leerlingen van 't Ravelijn bezoeken de Uitvind Fabriek
1
min. lezen
Op donderdag 21 april 2022 was het zover. De gewonnen prijs die 1 mavo tijdens Game On! heeft gewonnen als beste klas van de regio mocht verzilverd worden! Met 32 leerlingen die inmiddels in 2 mavo zitten zijn we met de bus richting Breda gegaan, op naar de Uitvind Fabriek!

Brabantse Wal

Bij binnenkomst werden de leerlingen gefeliciteerd met hun gewonnen prijs. Ze zijn meteen aan de slag gegaan met het project ‘’CityHackers”.
Na het bekijken van een interessante film over hoe je je dromen kunt waarmaken, als je er maar in gelooft en uitleg over de uit te voeren taken gingen de leerlingen enthousiast aan het werk.
De leerlingen hebben een escape room gespeeld en een hologram ontworpen.

In de escape room streden twee teams tegen elkaar om zo snel mogelijk alle moeilijke ‘’hack’’ puzzels op te lossen, terwijl de andere groep een hologram mocht ontwerpen. Dit hologram kon vervolgens via een app op de telefoon tevoorschijn getoverd worden.

Het was een feestelijke ochtend in Breda, de leerlingen waren erg enthousiast.

Vanuit de organisatie Game On / Sterk Techniek Onderwijs waren er complimenten en uiteraard de welverdiende felicitaties voor de leerlingen!

‘’Vandaag zijn we met heel 2 mavo naar de uitvindfabriek geweest. Omdat we gewonnen hebben met Game-On! Het was super leuk om daar naartoe te gaan. We hebben een escape room gedaan en we hebben ook nog een hologram gemaakt dat was ook echt leuk om te doen! Het was een hele leuke prijs om te krijgen! Volgende keer willen we weer meedoen!

Groetjes Maro en Krijn uit 2 mavo!”

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom