Leerlingen bezoeken DSV en starten een logistiek project
2
min. lezen
Inbound of outbound? Wat betekenen deze termen in de logistiek?

Brabantse Wal

15 leerlingen hebben DSV bezocht; een transport- en logistiek bedrijf met wereldwijde transportdiensten. Na een rondleiding hebben ze een opdracht gekregen. Dit bedrijfsbezoek is de start van een programma dat zal doorlopen tijdens schooltijd. Over enkele weken presenteren de leerlingen de oplossing aan DSV.

DSV in Nederland

DSV is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. Ze hebben kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten.

De Nederlandse organisatie is onderverdeeld in de drie divisies Air & Sea, Road en Solutions. Binnen Air & Sea bieden ze oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee- en luchtvracht wereldwijd. Binnen Road vervoeren ze dagelijks goederen met meer dan 20.000 vrachtwagens naar elke gewenste bestemming binnen Europa. Binnen Solutions werken ze samen met klanten om logistieke oplossingen te ontwikkelen die de algehele efficiëntie verhogen en de kosten verlagen. Hiervoor hebben ze meer dan 700.000 m2 alleen al in Nederland in diverse magazijnen.

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom