Lampen van gerecyclede PET-flessen.
1
min. lezen
Leerlingen van verschillende basisscholen hebben begin dit schooljaar PET-flesjes gerecycled. Dit deden zij met behulp van hometrainers van 'Van PET naar pret'.

Brabantse Wal

Fietsend op hometrainers hebben leerlingen PET-flesjes gerecycled. “Moet je zó hard fietsen om een Cola-flesje te versnipperen?” Met de snippers zijn lampen gemaakt, die in de scholen worden opgehangen. Daar bovenop hebben de scholen een waardecheque ontvangen om de fiets op hun eigen school te plaatsen. Zo kunnen nog meer leerlingen leren over duurzaam recyclen.

Van PET naar Pret heeft The reCycle ontwikkeld. Daarover zeggen zij zelf:

The reCycle

Meer bewegen en meer recyclen, twee onderwerpen die belangrijk zijn voor een gezonde toekomst. De door ons ontwikkelde reCycle (shredderfiets) is de ultieme combi van sporten, circulair bijdragen en plezier. Dit maakt het een super eye-catchers om om altijd en overal te kunnen recyclen. Het opvallende, plezier en bewegen is de trigger en vervolgens is er alle ruimte om de recyclers het circulaire verhaal te vertellen.. Afhankelijk van de doelgroep organiseren we rondom de recycle een challenge als extra motivatie.

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom