Labels goud!
1
min. lezen
In januari hebben drie basisscholen in de regio label goud ontvangen van het PO-pakket van Techniektalenten.

West-Brabant Midden

Basisschool de Vincent uit Etten-Leur, Daltonschool de Vindplaats uit Schijf en OBS de Toverlaars uit Etten-Leur hebben dit label verdiend, omdat zij koploper zijn in het intensief aanbieden van techniek onderwijs.

Het labelen het PO-pakket is een initiatief vanuit Techniektalenten. Met dit pakket speciaal voor basisscholen maken we de wereld van wetenschap & technologie behapbaar en laten we leerkrachten en leerlingen zien hoe tof het is om ermee te werken. Het complete PO-pakket biedt basisscholen de kans om zelfstandig, uitgebreid, gemakkelijk én verantwoord aan de slag te gaan met wetenschap &technologie. Wanneer je het grootste pakket uitvoert op je school mag je jezelf expert noemen.

Docenten Julia Nuijten, Sander van Daalen en Rob Verschuren zijn sinds vorige schooljaar betrokken bij het ontwikkelen van het pakket en één van de voorlopers in de regio West- Brabant Midden. Trots namen zij de labels in ontvangst.

Projectleider Febronie Stokla overhandigt label goud aan directeur Paul van den Berg, Rob en uiteraard de leerlingen van de Toverlaars.

Docenten Julia Nuijten, Sander van Daalen en Rob Verschuren zijn sinds vorige schooljaar betrokken bij het ontwikkelen van het pakket en één van de voorlopers in de regio West- Brabant Midden.

Dit is terecht ook in de media gekomen.
De artikelen vind je hier:

https://www.internetbode.nl/etten-leur/380822/obs-de-toverlaars-ontvangt-techniek-label

https://www.internetbode.nl/rucphen/sport-en-vereniging/380817/gouden-technieklabel-voor-de-vindplaats

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom