Het programmateam bespreekt de planvorming bij Tante Louise
1
min. lezen
Het ontwikkelen van de nieuwe planvorming kent veel verschillende momenten. Één daarvan is een inputsessie van het programmateam. En als die brainstorm dan kan plaatsvinden bij een van onze partners..

Brabantse Wal

Anjella Neelen, onze eventmanager én werknemer bij Tante Louise vertelt over de bijeenkomst:

“Wat een fijne sfeer, een goed restaurant en mooie ruimte” is wat als eerste opvalt bij het programmateam van STO-Brabantse Wal.

Dit team is vandaag te gast in residentie Moermont om te brainstormen over de nieuwe planvorming in het techniek-onderwijs.

Éen ding is zeker, de komende vier jaar gaan ze nog veel meer sector-overstijgend werken. Dus in ons geval: Techniek in de zorg.

Sterk Techniekonderwijs en Tante Louise hebben al vaker met elkaar samengewerkt, dus hoe mooi is het om kennis te maken in één van de huizen met de bewoners. Want in de korte pauzes wurmen de programma-teamleden zich tussen de biljartende ouderen een weg naar de koffie. Of we ook mee mogen doen? Nou daar moet eerst goed over nagedacht worden.

Vol overgave wordt de keu aangelegd voor een ferme stoot, recht op zijn doel af.

In de vergaderruimte werkt het programmateam meer met het 3 banden systeem, via meerdere invalshoeken je doel bereiken. Op naar 2025-2029."

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom