De BedrijfsContactFunctionarrisen komen samen in de Brabantse Wal
2
min. lezen
Binnen onze regio vindt drie tot vier keer per jaar een BCF-overleg plaats. BCF staat voor BedrijfsContactFunctionaris, de school-medewerker die het contact met bedrijven onderhoud.

Brabantse Wal

Binnen onze regio vindt drie tot vier keer per jaar een BCF-overleg plaats. BCF staat voor BedrijfsContactFunctionaris, een term die vooral binnen het bedrijfsleven soms vraagtekens oproept. Elke school of stichting binnen het basisonderwijs heeft een BCF, meestal decanen, die direct contact onderhouden met bedrijven voor activiteiten zoals bedrijfsbezoeken, gastlessen en stages.

Op maandag 25 maart vond er weer een bijeenkomst plaats, waarbij de waardevolle samenwerking met bedrijven benadrukt werd. Naast alle lopende zaken zijn de plannen voor de komende STO-jaren en ontwikkelingen rondom expertisecentra besproken. Een fijne en uitdagende hoeveelheid informatie, waar velen na afloop onderling nog over gesproken hebben.

De planvorming voor STO '25-'29 is bewust aan bod gekomen. Deze informatie heeft eenieder mee terug naar school kunnen nemen, om het gedurende de daarop volgende weken te laten bezinken. Op 8 april staan werktafels gepland om samen met (collega-)docenten en onderwijsleiding de toekomstplannen verder uit te denken.

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom