Curio steenspil en Curio pomona slaan de handen ineen voor een gezamenlijk beroepskeuze event
1
min. lezen
De middag van het beroepskeuze event stond op Curio steenspil in het teken van ontdekken!

Brabantse Wal

We zijn niet te stoppen! Curio steenspil en Curio pomona slaan de handen ineen en organiseren samen een beroepskeuze event. Eerstejaars leerlingen gaan op ontdekkingsreis.

Denise Hereijgers en vertellen over de middag:

"De middag van het beroepskeuze event stond op Curio steenspil in het teken van ontdekken! Ontdekken welke bedrijven er in de buurt zitten en of het de leerlingen van steenspil en pomona ook leuk lijkt om hier later hun werk van te maken.

Gedurende twee uur volgden ze workshops bij negen bedrijven uit de regio. Van bouwberoepen tot aan werken in de zorgsector, we hebben een zo divers mogelijk aanbod neergezet zodat de leerlingen een goede kennismaking hebben met de branches. Workshops over de nieuwste auto bij Volkswagen, echte levensverhalen, vliegtuigtechniek, en het repareren van ruiten passeerden onder andere de revue. De techniek achter alle bedrijven stond hierin centraal.

Enthousiaste bedrijven en leerlingen zorgde voor een een enorm geslaagde middag! Door dit beroepen event in het eerste schooljaar al te organiseren, krijgen de leerlingen al een beetje beeld bij de profielkeuzes die ze volgend jaar gaan maken. Wij hopen dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan de beroepskeuze van onze leerlingen."

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom