Bedrijfsbezoek bij Bink Groep
2
min. lezen
Op vrijdag 22 oktober zijn het Markland College en het Munnikenheide College met alle leerlingen van Produceren Installeren en Energie (PIE) op bezoek geweest bij Bink Groep. Een leerzame middag, waarbij de leerlingen kennis hebben mogen maken met alle aspecten van het bedrijf.

West-Brabant Midden

Bink Groep is sinds de oprichting in 1979 als familiebedrijf uitgegroeid tot een breed georiënteerde technische dienstverlener. Binnen de groep zijn er de bedrijven Bink Elektro, Bink Beveiliging en Bink Solar actief, welke ieder op hun vakgebied gespecialiseerd zijn.

Na een algemene introductie is de groep in twee gedeeld. De ene groep is gestart met uitleg over beveiliging, zonnepanelen, technisch tekenen in 3D en slimme technologie. De andere groep startte met workshops over elektrotechniek en installatietechniek. Halverwege de middag werd er gewisseld, zodat alle leerlingen overal hun kennis hebben kunnen opdoen.  

Voor de leerlingen was ook een prijsvraag uitgezet: in een grote pot zaten een onbekend aantal lasklemmen. Aan de leerlingen de vraag te raden hoeveel dit er waren. Van alle leerlingen die hier aan mee hebben gedaan, totaal 200 van verschillende scholen, had Daan van het Munnikenheide College het goed geraden. Hij heeft een jas gewonnen.

De leerlingen gingen naar huis met een goed gevulde goodiebag. Alle leerlingen hebben zelfs een vakantiebaan aangeboden gekregen.

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom