1 maart is de officiële opening van het Technieklab!
1
min. lezen
Met groot plezier kondigen wij vanuit het Sterk Technisch Onderwijs Brabantse Wal de Kick off van het Curio Techniek Lab op woensdag 1 maart 2023. In het Technieklab kunnen leerlingen vanuit het basisonderwijs en voortgezet onderwijs op een leuke manier kennis maken met techniek door het doen van allerlei workshops.

Brabantse Wal

Techniek zit in alles. De lichtjes in je gympen, de allernieuwste iPhone, het apparaat dat je mikshake mixt, de elektrische auto van je ouders of recent ontwikkelde apps. Techniek is overal, wordt steeds belangrijker en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Dingen maken of ervoor zorgen dat dingen (beter) gemaakt kunnen worden: daar draait het bij veel techniekopleidingen om. Hierbij kun je je hoofd vaak net zo goed gebruiken als je handen.

In het Technieklab in Bergen op Zoom maken leerlingen uit het basis-, en voortgezet onderwijs kennis met techniek. Hoe programmeer je een lichtslang? Hoe design en bedruk je je eigen mok en kun je zelf t-shirts bedrukken? Ja! Alle leerlingen kunnen dit en gaan ontzettend enthousiast, met de nieuwe aanwinst in de hand weer naar buiten.

Ben je als school nieuwgierig geworden kijk dan op de site van Curio Techniek Lab. Inschrijven voor zo'n middag kan nu al, voor een datum na 1 maart.

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom