Wat gebeurt er eigenlijk nadat de leerlingen een Beroepskeuze Event hebben bezocht?
2
min. lezen
Ieder jaar organiseren we 5 tot 10 BeroepsKeuze Events. Wordt dit eigenlijk nog nabesproken met de leerlingen? Jazeker! En niet alleen dat!

Brabantse Wal


🌟 Geweldige ontwikkelingen in samenwerking met Bouwmensen Zuid West! 🌟

Collega Wil van Boven vertelt: 

"Onze samenwerking met Bouwmensen Zuid West is tot stand gekomen na een inspirerend Beroepskeuze Event (BKE) georganiseerd binnen ISK, onder de vlag van Sterk Techniek Onderwijs (STO). Het was fantastisch om bouwmensen te zien tijdens workshops, en het heeft geleid tot een verdere versterking van onze band.

Na veel voorbereiding en gesprekken is het gelukt om een vruchtbare samenwerking te creëren die zowel voor onze leerlingen als voor Bouwmensen waardevol is. We hebben nauwlettend gekeken naar de behoeften en uitdagingen van beide partijen en zijn tot een traject gekomen waar we allemaal enthousiast over zijn.

Een belangrijk onderdeel van deze samenwerking is de beroepenoriëntatie en carrousel die we hebben geïmplementeerd. Alle leerlingen hebben de kans gekregen om Bouwmensen te verkennen via rondleidingen en carrousels, waardoor ze een breed beeld hebben gekregen van wat er mogelijk is binnen de bouwsector. Het is geweldig om te zien hoe deze ervaringen leerlingen kunnen helpen bij het maken van belangrijke carrière keuzes.

We zijn ervan overtuigd dat door voortdurende communicatie en samenwerking deze band alleen maar sterker zal worden. Samen zullen we blijven werken aan de professionele ontwikkeling van onze ISK-leerlingen en de groei van de bouwsector in onze regio bevorderen."

🛠️💼 Laten we samen bouwen aan een mooie toekomst! 💼🛠️

Meer informatie
Contact BW
Contact WBM
created by Bigbooom